На новій моделі моноблоку Apple iMac 24″ з чіпом M1 виявили виробничий дефект. Вже декілька користувачів, які придбали пристрій, помітили, що його екран закріплений на ніжці нерівно. Наявність проблеми підтвердив і блогер відомого форуму MacRumors. На тестовому Аймак екранний блок був дещо перекошений. Хоча, спочатку здавалося, що причина у нерівному столі, але за допомогою вимірів виявилось, що проблема саме з пристроєм. Ми рекомендуємо уважно перевірити ваш моноблок, та у разі підтвердження браку — звернутись до офіційного магазину для заміни.

Дисплей нового iMac M1 (2021) перекошений

виявлення дефекту дисплея iMac 2021

Отже, щоб виявити проблему (якщо це неможливо за допомогою візуального огляду), необхідно поставити моноблок на рівному столі та виміряти відстань між нижніми кутами екрану та стільницею. Для цього можливо скористуватися лінійкою, рулеткою, або будівельним рівнем.

нерівно встановлений екран iMac 24

Якщо дисплей дійсно перекошений — варто вимагати заміну дефектного пристрою, поки він знаходиться на гарантії. Apple поки що не визнала проблему офіційно, проте, якщо вона підтвердиться, можливо буде запущена загальна програма заміни.

Обслуговування та ремонт iMac 24″ (M1) у Києві

Для ремонту, чистки та відновлення Аймак 24-дюйми у місті Київ, рекомендуємо звернутись до спеціалізованого сервісу Apple BashMac. Доступна професійна діагностика, консультація експерта, та швидкий ремонт з гарантією. Сервіс пропонує повний спектр послуг з обслуговування iMac, MacBook, Mac mini, Mac Pro, а також встановлення програмного забезпечення, налаштування моноблоку.