Reviewed by:
Rating:
5
On 20 Серпня, 2019
Last modified:27 Вересня, 2019

Summary:

Нова адреса сервісного центру Apple BashMac у Києві: вул. Велика Васильківська, 18, метро Льва Толстого, навпроти кінотеатру “Київ”. Ремонт MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini та ін.

Інформація для клієнтів сервісу BashMac. Відтепер знайти наш офіс ще простіше – вул. Велика Васильківська, 18, на метро Льва Толстого

Нова адреса сервісного центру Apple BashMac Київ 

Найкращий сервіс з ремонту та обслуговування техніки Apple Mac змінює адресу. Повідомляємо нашим шановним клієнтам, що у зв’язку з активним розвитком, компанія переїздить з вул. Пушкінська, 34, до нового великого, сучасного офісу на вул. Велика Васильківська, 18 (Червоноармійська). Відтепер відвідати сервісний центр стало ще простіше, адже він знаходиться у безпосередній близькості від станції метро Льва Толстого, у малому пасажі, навпроти кінотеатру “Київ”.

Як завжди ми готові надавати вам найякісніші послуги з обслуговування, налаштування та ремонту MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini, Time Capsule, AirPort, Apple TV, Apple Cinema, Рome Pod та іншої техніки. Безкоштовна професійна діагностика, власний склад оригінальних запчастин Apple у Києві, швидкий ремонт з гарантією. Ми пропонуємо не лише відновлення пристроїв, у тому рахунку компонентного, але й встановлення та налаштування операційних систем macOS, Windows, програм та додатків.

Професійний неавторизований сервіс Apple

Сервіс BashMac

Сервіс BashMac

Сервіс BashMac відомий в Україні як професійна майстерня з повним спектром послуг по відновленню та обслуговуванню пристроїв Епл Мак. Сучасне технологічне обладнання, досвід та кваліфікація інженерів дозволяють нам виконувати компонентний ремонт будь якої складності. А також модульну заміну комплектуючих, модернізацію (апгрейд) MacBook, iMac та інших пристроїв. Перегляньте відгуки та приєднуйтесь до нас на офіційній сторінці у Facebook. Запрошуємо завітати до нашого нового офісу сервісного центру Apple у центрі Києва!

Контакти СЦ BashMac: 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 18

(раніше вул. Пушкінська, 34)

Телефони:

(044) 360-61-16

(050) 412-12-14

(096) 364-33-22